ER DU PARAT TIL AT KOMME HJEM, OG SAMTIDIG MANIFESTERE DET, DU AF HJERTET DRØMMER OM

Gennem livets mange personlige rejser, vil vi ofte opleve at være medpassager; vi følger bare med, fordi det i nuet kan være det letteste. Som tiden går, opdager vi måske, at livet som medrejserne sker henover hovedet på os; vi glemmer at tage stilling til, hvad vores eget hjerte banker for, og det står pludselig meget tydeligt, at “vi vil mere”. Vigtigt er det at huske os selv på, at vi altid kender svaret og sandheden, såfremt vi lytter efter. Intuitionen taler til os, og minder os om de bedste veje for os, samt de tiltag vi har allermest brug for. Ikke desto mindre, undgår alle mennesker i større eller mindre grad at ofte handle på deres drømme. Og lige dér sidder vi måske med en følelse af, at livet sker mod os kontra for os.

Du er ikke kommet her på jorden for at nøjes. Du er her for at leve livet fuldt ud. Du er her for at forfølge dine drømme, og få det bedste ud af alt. Ja, det kræver en bevidsthed om, hvad du vil. Det kræver, du er parat til at tage de skridt, der skal til. Og heldigvis er der intet til hinder for, at du her tager et udgangspunkt i dine behov. Det er netop når vi tager allermest vare på os selv, at vi bliver den bedste relation for andre.

Jeg vil elske at tage dig med på en personlig rejse, hvor jeg vil invitere dig med “behind the scenes” og både inddrage dig i nogle af de ting, jeg har manifestet i mit liv, samtidig med at jeg gør det, og mens vi samskaber. Jeg vil fortælle dig hvorfor jeg gør som jeg gør, hvordan jeg gør det, og hvad jeg må give afkald på. Du vil i den forbindelse tydeligt se og opleve hvad jeg får igen. Dette er ikke et “quickfix”, og det er ej heller en mekanisk 10-trins guide til ”SÅDAN OPNÅR DU SUCCES” – nærmere tværtimod. Det er en mulighed for at tage med på en rejse, hvor du endelig undgår blot at være medpassager i dit eget liv. Det er en træning i at kunne mestre dine intuitive redskaber i nuet. At turde se dine begrænsninger i øjnene, og at finde modet til at udleve det, du føler dig allermest næret af – uanset hvor meget frygten for denne forandring fylder.

Jeg vil tage dig med på en rejse fyldt med spænding, læring og personlig udvikling. Jeg vil løbende inddrage dig i min kommende rejse fra Danmark til Singapore, som vi har besluttet os for at flytte til. Jeg aner ikke, hvad der kommer til at ske; jeg ved til gengæld, at jeg sammen med min familie skal rejse. Det meste er uvist, og beslutningen er truffet ud fra min intuition, der meget klart gav et billede af, at netop denne rejse er det næste skridt for os. Så du vil opleve mig på uvis grund med en drivkraft og en tillid til, at alt det rigtige vil vise sig undervejs. Jeg er på min rejse, og du vil være på din, uanset hvor du ønsker at bevæge dig hen indeni dig eller udenfor dig. Vi samskaber, vi bevæger os samtidigt. Og jeg vil give dig mit bud på, hvordan du kan handle på alt det rigtige for dig, samtidig med at du ser mig kaste mig ud i alt det, jeg pt. intet ved om. Du vil se, hvordan jeg vælger at bruge min intuition, hvordan jeg tager udfordringerne op, og ikke mindst hvordan jeg “samarbejder med Universet”. Altsammen med det formål at skabe min drømmetilværelse, mens du skaber din.

Du vil med inspiration fra mig og mine valg motiveres til at skabe den nutid og den fremtid, du drømmer om. Du vil undervejs opfordres til at tage konkrete skridt mod dine mål. Du vil lære at lytte til din intuition, og du vil bruge den til at træffe bedre beslutninger, og skabe flow i dit liv. Du vil samtidig blive bedre til at kanalisere din energi. Vigtigt er det at vide, at det aldrig har været meningen, at du skal gøre alt alene. Jeg vil med denne her rejse vise dig, at vi kan inspirere hinanden til at gøre det, der skal til i nuet, så det ikke blot bliver endnu en drøm, der måske henlægges på hylden, og som aldrig får sin velfortjente berettigelse.

Så hvis du er klar til at tage det næste skridt i dit liv, og virkeliggøre dine drømme, så er dette her helt klart noget for dig. Lad os tage på eventyr sammen, og skabe en fantastisk fremtid samtidigt, og hver for sig. Lad os byde hinanden velkommen til, at vi i fællesskab udlever vores drømme – vejen til uafhængighed og sjælsfrihed! 

Om Helene Walther

Flere gange i mit liv har jeg følt en længsel efter at “finde hjem”, og samtidigt mærket en længsel efter at udleve mine drømme. Jeg har derfor også masser af eksempler på drømme, som jeg har udlevet og gjort til virkelighed. En af dem vil jeg fortælle dig om her. Jeg har gennem hele mit liv altid rejst meget, og altid haft en udlængsel og lyst til at opleve andre kulturer og verdenshjørner. En dag for 12 år siden besluttede jeg mig for at tage til Dubai, blot med en kuffert. Jeg følte mig draget af den enorme diversitet og det mulige eventyr. Uden at vide hvad der skulle ske, valgte jeg at rejse fra et nybygget hus, en ny bil, et supergodt lederjob , min familie og alle mine relationer i Danmark. Jeg gik en enorm uvished i møde. Det var ikke altid nemt, og der var en masse, jeg skulle overkomme på vejen. Til gengæld mødte jeg mit livs kærlighed, boede på stranden på Palmen i Dubai med den smukkeste udsigt ud over vandet, og vågnede hver dag til lyden af havet. Alt hvad livet begærede oplevede jeg, og jeg fik en vild karriere med ansvaret for 250 mennesker. Samtidig blev jeg beriget med et væld af oplevelser, eventyr og flere rejser, end jeg nogensinde kunne have drømt om. Efter 7 år valgte jeg at sige farvel til det hele igen, da jeg ikke længere følte, det var den rette vej for mig og den udvikling, jeg havde brug for. Jeg ønskede at finde hjem på ny, med mere mening, lethed og dybde i mit liv. Jeg valgte derfor at rejse hjem til Danmark igen, tilbage til rødderne og familien, for at møde mig selv på et dybere plan. Jeg hentede mine sjælestykker hjem, og begav mig ud på en dybere indre rejse, så jeg kunne leve endnu mere fra min bevidsthed, min stærke intuition og fra mit hjerte. Så kære dig, tiden er så meget inde til igen at tage på et vildt eventyr. Jeg vil igen gå efter mine drømme; jeg vil udleve mine visioner, og den frihed og uafhængighed, mit hjerte banker for. For ikke længe siden plantede jeg ideen om Singapore til min familie; jeg var manifestationskraften bag dette helt særlige udlandsprojekt, og nu er vi her, hvor endnu en drøm bliver til virkelighed. Det har ikke været en let beslutning, idet det nu ikke blot er mig selv, der skal rejse; nu er vi en familie, og det vil berøre os alle. Jeg kan vælge at tage den “sikre vej med den sikre karriere”; ikke desto mindre vælger jeg endnu engang eventyret og uvisheden. Det er blevet så tydeligt for mig, hvem jeg er, og hvordan jeg bedst lever livet. Så jeg vælger at finde modet og kaste mig ud i en ny verden i uvished, samtidig med jeg har fuld tillid til både den indre- og den ydre rejse. I den forbindelse vil jeg samtidig elske at hjælpe dig med at træffe dine valg, og ikke mindst inspirere dig til at gå din rette vej, så også du kan udleve alle dine drømme. Livet er lige nu og her. Det venter ikke på dig. Kom med på en rejse, hjem til dig selv.

HVOR FOREGÅR DET? 

ONLINE (over zoom) + En lukket FB gruppe, som åbner op et par dage før vi starter op, og som vil være åben til og med slutningen af oktober.

SÅDAN FOREGÅR DET:

Onlineforløbet strækker sig over ca. 5 uger, og starter i september. Det vil begynde i Danmark og slutte i Singapore. Du vil have adgang til fire live online sessioner på ca. 30 minutter. Du får også mulighed for at være med bag kulisserne gennem “impulse lives”, og være med til at opleve udfordringerne og triumferne undervejs. Det er ikke perfekt, det er autentisk og upoleret – “råt og uden filter”.

Online datoer:

Modul 1: 6 september kl. 11.00-11.30

Modul 2: 13 september 11.00-11.30

Modul 3: 24 september 10.00-10.30 

Modul 4 : 8 oktober 10.00- 10.30 

(Det kan være, datoerne & tiderne ændrer sig lidt)

Den samlede helt unikke pris: kr. 888 (inkl. moms), så længe pladser haves.

Tilmelding senest den 22 august.

Tilmelding via MobilePay 53811660 og derefter send PM på Instagram @helene.walther, hvor du oplyser dit navn og din e-mail adresse. Du kan også vælge at sende en e-mail til h.walther@betterdale.com.